Medisch fitness Sionsberg – Oefentherapie-Mensendieck Friesland

Welkom op de website van Mensendieck-Friesland

Heeft u klachten van uw rug, schouder, pijn aan spieren en/of gewrichten, hoofdpijn of wilt u gewoon weten of uw werkhouding ergonomisch juist is, dan kan deze site van u van belang zijn. Iemand die zijn lichaam niet goed gebruikt of belast, loopt een verhoogde kans op klachten aan het bewegingsapparaat. Oefentherapie kan dan uitkomst bieden. Oefentherapie Mensendieck is een paramedische behandelmethode, gespecialiseerd in houding en beweging. Via de website kunt u bovendien vragen stellen en bent u nog niet uitgelezen over lichamelijke gezondheid en een goede levensstijl, dan verwijzen onze links u door naar andere interessante sites.

Medisch fitness Sionsberg

Op de dinsdagochtend en vrijdagochtend kunt u terecht bij ons voor medisch fitness.

In kleine groepen, van ongeveer 5 personen, kunnen mensen met chronische pijn, onder mijn begeleiding, aan hun herstel werken.

U kunt ons ruim opgezette vitaliteitscentrum vinden in de zuid-vleugel van De Sionsberg. We hebben heerlijk uitzicht op de woudvaart. De zorgverzekeraar De Friesland heeft ruim geïnvesteerd in de nieuwste fitnessapparatuur. De doelgroep krijgt de kosten vergoed uit de zorgverzekering.

Bij onvolledige dekking wordt overgegaan op zelfbekostiging van 32,– euro per maand.