Gezondheidscentrum Sneek – Oefentherapie-Mensendieck Friesland

Welkom op de website van Mensendieck-Friesland

Heeft u klachten van uw rug, schouder, pijn aan spieren en/of gewrichten, hoofdpijn of wilt u gewoon weten of uw werkhouding ergonomisch juist is, dan kan deze site van u van belang zijn. Iemand die zijn lichaam niet goed gebruikt of belast, loopt een verhoogde kans op klachten aan het bewegingsapparaat. Oefentherapie kan dan uitkomst bieden. Oefentherapie Mensendieck is een paramedische behandelmethode, gespecialiseerd in houding en beweging. Via de website kunt u bovendien vragen stellen en bent u nog niet uitgelezen over lichamelijke gezondheid en een goede levensstijl, dan verwijzen onze links u door naar andere interessante sites.

Gezondheidscentrum Sneek

Gezondheidscentrum Simmerdyk
Simmerdyk 14
8601 ZP  Sneek
Tel: 0515-42 53 52

Per augustus 2005 is onze praktijk verhuisd van het karaktervolle, 100 jaar oude, in Jugendstil gebouwde Julianapark in Sneek naar de hypermoderne Simmerdyk. Daar is de praktijk gevestigd in een “GOED”. Dit is de afkorting van: Gezondheidszorg Onder Een Dak.

Naast de praktijk voor oefentherapie-Mensendieck zitten, ook op de eerste verdieping, een huidtherapeut, een psychologe en een tandartspraktijk, en op de begane grond de 6 huisartsen: D. van der Weide, K. Birza, Y. Sorgedrager, I. krikke, W. Poortman en A. van heusden en de apotheek Van der Sluis.

Deze verschillende disciplines samen in een pand zullen zorgdragen voor een betere zorg rondom de patiënt.

 

 

 

 

 

 

 

Parkeren is gratis!

Ons gebouw ligt schuintegenover het thuiszorggebouw en naast/tegenover Ramau.

Openbaarvervoer

De bus naar het Antonius Ziekenhuis en het voet/fietspadje achter het zieknhuis langs nemen. Dan ziet u ons strak gestylde gebouw recht voor u liggen.