Gezondheidscentrum Dokkum – Oefentherapie-Mensendieck Friesland

Welkom op de website van Mensendieck-Friesland

Heeft u klachten van uw rug, schouder, pijn aan spieren en/of gewrichten, hoofdpijn of wilt u gewoon weten of uw werkhouding ergonomisch juist is, dan kan deze site van u van belang zijn. Iemand die zijn lichaam niet goed gebruikt of belast, loopt een verhoogde kans op klachten aan het bewegingsapparaat. Oefentherapie kan dan uitkomst bieden. Oefentherapie Mensendieck is een paramedische behandelmethode, gespecialiseerd in houding en beweging. Via de website kunt u bovendien vragen stellen en bent u nog niet uitgelezen over lichamelijke gezondheid en een goede levensstijl, dan verwijzen onze links u door naar andere interessante sites.

Gezondheidscentrum Dokkum

De Donger
Birdaarderstraatweg 72b
9101 DC  Dokkum
Tel: 0519-29 74 36

De locatie is eenvouding te vinden. Dit vriendelijke gezondheidsgebouw ligt naast de overige twee gezondheidscenta, op het terrein van ziekenhuis Sionsberg. Parkeren
kan voor de deur en is kosteloos. U volgt de bordjes: oefentherapie Mensendieck naar de eerste etage. Lift is aanwezig. In dit nieuwste pand zijn onder andere gevestigd : consultatieburo, thuiszorg, tandarts Ubbink, homeopathie en podotherapie.

Het gezondheidscentrum De Donger te Dokkum en de wachtkamer, op de  eerste etage.